Välkommen till iPhone-landet

Ja, jag hade tänkt lägga ut lite mer bilder på barnen i blingokläder, vi hade en trevlig photosession härom dagen.. men jag har inte riktigt lärt mig min iPhone än så jag återkommer kanske ikväll om jag hinner (läs: om Niklas orkar hjälpa mig ;)) :)

/S

Missa inte - blingos 3-årskalas!

Kalasdax!



Många kalas blir det under våren och nu får ni klämma in ett till. :)
Blingo fyller nämligen 3 år nu i maj och det ska vi fira, eller hur!?

Vi firar genom att erbjuda alla värdinnor med minst 4 beställande gäster 3*100:- i basrabatt + 30:-/beställande gäst, värdinnor får även 1 paket specialdesignade servetter samt 1 paket specialdesignade muffinsformar.


Dessutom... Alla kunder som handlar kläder för minst 300 kr får ett paket blingoservetter!!


Erbjudandet gäller under maj månad 2010. Vid färre än 4 beställande gäster gäller den ordinarie värdinnerabatten, dvs. 100:- + 30:-/beställande gäst.

Hör av dig så bokar vi en visning! :)

/S

Nya rutiner

Jahapp, nu sitter man ensam hemma å redo för dagens göromål.. öhh!? Är inte van vid att det är så här tyst å lugnt hemma såhär tidigt på morgonen.. Niklas cyklade iväg med barnen till dagis vid 07.00 så jag har haft det lugnt å skönt i en timme redan. Känns så lyxigt att "slippa" lämna barnen på dagis. Förut har jag alltid både lämnat å hämtat och barnen har börjat 09.00 på morgonen, men nu får de gå 07.00-15.00 istället. Eftersom Niklas lämnar dem så tidigt så kan jag hämta dem lite tidigare än förut :) Just nu e man ganska trött men när vi alla vant oss vid dessa nya rutiner så kommer det nog bli jättebra tror jag, annars får vi ändra tider igen.. det är ju fördelen me å plugga, man kan ju styra tiderna lite själv :)

/S

Crazy weekend!

Missa inte blingos crazy weekend i outleten!


Under helgen kan du handla blingokläder till toklåga priser i webshopen! Håll utkik efter varor märkta med "CRAZY WEEKEND"

Erbjudandet gäller endast fredag-söndag (23/4-25/4 2010), så passa på att fynda. Först till kvarn!

/S

Favoriter

Idag vill jag presentera mina favoritkläder denna säsong:
Helge puffbyxa (ovan) är alltid en favorit men denna säsong har Doris (nedan) blivit min byxfavorit :)
Doris har samma modell som Helge men de har en bakficka med ett stort broderat blingo-b på, vilket jag tycker är mkt coolt å snyggt! Dessutom har de förstärkta knän, alltså dubbelt tyg på knäna.
Den finns många fina klänningar till tjejerna men favoriten är nog Wilma, möjligen är jag lite påverkad av att Matilda fullkomligt älskar Wilma-klänningen :)
De snyggaste tröjorna är enligt mig Sigrid-jackorna, de är så coola med den stora tigern på ryggen:
Circus-konceptet är ju bara såå himla gulligt! Tycker det är synd att de flesta reaktioner ute på visningarna har varit att circus-trycket anses flickigt. Visst är det lite rosa å lila pluttar men jag tycker att det är unisex ändå, man behöver inte vara så petig ;)
Tycker Alexander är skitsöt i sina circus-kläder och han gillar dem skarpt själv också! :)

Som damplagg finns det denna säsong mycket att välja på, dessutom är allt snygg oxå! Men min personliga favorit (och jag tror många håller med mig) är den underbara Sanna damtunikan, så mjuk å så snygg:
Ja, några fler kläder kan jag inte ta upp då blir det liksom inte utvalda favoriter längre utan då blir det hela kollektionen ;) Jag skulle iofs kunna lägga in bilder på hela kollektionen och kalla dem favoriter för jag tycker verkligen att allt är snyggt denna säsong! Men jag kan ju tycka att vissa plagg är extra utmärkande, som de ovan :)

Vill oxå nämna följande plagg som ligger högt på min lista:
Benny raka jeans, Leia damkjol, Karolina lång sweatshirt, Ture mössa, Bojan barnkjol samt Boris baggyjeans.
Toksnygga kläder allihop juh! :)
Men nu ska jag ge mig även om jag, som sagt, verkligen gillar ALLA plagg denna säsong :)

Eller.. bara 1 till, Emma .. å du kära Emma-blus, dig får jag ju inte glömma. Jag har inte tyckt och tänkt så mkt om Emma när den hängt på galgen men på min senaste visning hade jag den på mig och herreG vad jag gillade den. Den var snygg, skön, gav mig en slankare midja, alla de där egenskaperna som jag vill att en blus ska ha ;)
Gillar dig skarpt Emma! ;)

/S

blingo fyller 3 år i maj! :)

3-årskalas! 


blingo fyller 3 år och det vill vi fira med ett riktigt fint erbjudande till alla våra värdinnor och kunder. 

Var värdinna under maj månad och få 3 gåvor:

Extra värdinnerabatt: 3 x 100 kr i basrabatt + 30 kr per beställande gäst 
1 paket specialdesignade servetter 
1 paket specialdesignade muffinsformar 

Dessutom... Alla kunder som handlar kläder för minst 300 kr får ett paket blingoservetter!! 

Erbjudandet gäller under maj månad 2010.

Boka din visning med mig! :)

blingovisning

Ännu en trevlig blingovisning läggs till handlingarna. Ett glatt och trevligt gäng, dock bara 5 st men det var en lyckad visning! Alla 4 gäster var nya ansikten för mig och det är ju alltid trevligt att träffa nytt folk :)

Vill påminna om att vi fortfarande har vårt supererbjudande till alla värdinnor som har en visning med minst 4 beställande gäster --> DUBBEL värdinnerabatt (mindre än 4 beställande gäster ger ordinarie värdinnerabatt). Passa på att boka en visning innan april månad är slut så du har chansen att ta del av rabatten!
Ex.) 5 beställande gäster ger 500(!) kronor i rabatt till Dig som värdinna.

Dessutom kan jag även påminna om Våryran som vi har på blingo nu i april: nedsatta priser på utvalda plagg!

Måste också få berätta om jeansen Benny som jag fick hem i ett paket idag:
Såå snygga och underbart mjuka. Trodde de skulle bli stela på Alex då det är en rak modell men ack så fel jag hade. De är verkligen lekvänliga och det kan man inte kalla många jeans, speciellt inte jeans med normal/smal passform. Supermjuka och supersnygga, jag blev mkt positivt överraskad! :)
Jag gillar denna kombination skarpt! Men även utan hängslen och med en racerröd Eddie, istf den vita som på bilden ovan, är en jättecool kombo, speciellt eftersom sömmarna är röda nere på uppviket. :)
Coolt med Moa t-shirt till.
..och så här ser de ut bakifrån.

Beställde ett par i Alex storlek men jag måste bara ha ett par till Matilda också! :D

/S

Bra kläder i alla väder

I fjällen fick blingokläderna agera underställ åt barnen, perfekt! Mjuka sköna kläder som inte skaver någonstans och dessutom mkt snygga, vilket var ett plus eftersom barnen drog direkt till lekrummet när de kom från slalombacken o man vill ju alltid att de ska vara välklädda ;)



Mina blingofierade sötnosar! :)
Själv hade jag mina randiga Ramona-leggings under täckbyxorna, det var oxå helt perkfekt! :)

/S

Alex är sjuk igen

Ja, man trodde ju att vårens ingång skulle innebära friskare barn men Alex verkar bara dra på sig nya sjukdomar hela tiden.. stackars honom. Denna gång är det en besvärlig hosta (som han iofs har haft väldigt länge nu, börjar nästan likna hostperioden Matilda hade innan hon fick sin förkylningsastma..) och 39 grader feber. Men vi får vara glada att han höll sig frisk i fjällen iaf, där var de bara lite förkylda båda barnen.

Hoppas han piggar på sig fort så vi kan ta nya tag i skolan snart.

/S

Knattedisco

I tisdags var det knattedisco i Björnrike och Matilda skulle självklart dit. Vi hade faktiskt lyckats tagit med oss 1 klänning och tur var ju det för man måste ju vara "vacker" (som Matilda säger) på disco ;)

I förberedelserna inför disco ingår plattning av hår :)

..och såhär vacker blev hon! Med Karolina-klänningen från Min gata-konceptet som var i höstas på blingo samt favorit-knästrumporna Diego också blingo :) (Tights från Polarn.)

Discobrud med solbrillor..

Discobrud utan solbrillor :)

/S

Välkommen till Janzons SPA i Vemdalen ;)

Matilda har Lilla Jönssonligan som favoritfilm just nu och i den filmen tar Lucy och Doris gurkor på ögonen så det tyckte hon absolut att vi skulle göra idag:

Matilda
Alexander
Niklas
och jag.

Alex var så rolig för han har ju så små ögonhålor (eller vad det kallas) så gurkorna låg ju långt ovanför ögonen så han låg och blinkade och tittade runt omkring sig medan han hade gurkorna kvar, haha, han var så söt.

Detta är bl.a. det vi roat oss med här i Vemmis :)

/S

Man tager vad man haver

Ja, här i fjällen snapsar vi för fullt ;)


..med mjölk till middagen :)


Snapsglas är helt perfekta för små barnhänder, men man får fylla på med mjölk åtskilliga gånger per måltid :)

/S

25

Så, nu e man 25 år då :) Tack till alla som förgyllde min dag! Dagen började med att barnen tog sovmorgon till ca 8, så utvilade tog vi oss iväg till slalombacken och åkte lite i barnbacken. Tom Alex åkte juh! Han var jätteduktig. Första gången han åkte och han stod faktiskt på skidorna och åkte en bit när min mamma släppte honom till mig, han höll på att ramla bakåt men rätade upp sig, superduktig :)

Matilda åkte själv i både liften och backen, blev en liten miss en gång då hon åkte in i staketet på sidan av backen, på andra sidan liften, hehe.. men det gick bra som tur var och hon missade ju de som åkte i liften iaf, jag trodde hon skulle kapa någon av dem.


Den där token som springer på högersidan av bilden är jag.. Det var liksom lättare att vara utan slalomskidorna när man skulle hjälpa barnen med liften å sånt, men ibland hann man inte med, hehe.

Barnen blev väldigt trötta av slalomåkningen så när Alex sovit i vagnen gav vi upp och åkte tillbaka till hotellet för att vila lite och sen var det lek för hela slanten, de har ett jättefint och stort lekrum här som har blivit väldigt populärt!


Barnen var svettigare efter en stund i lekrummet än efter slalomåkningen, hehe. Mkt spring blir det. :)

Vi avslutade den underbara och soliga dagen med en god middag på restaurangen. Renfilé och potatisgratäng med krispiga wokade (tror jag) grönsaker: sparris, ärtskidor, morötter och palsternacka samt en supergod romspicead rödvinssås och så ett glad rött till, de ni .. den måndagsmiddan´klår ni inte va!? ;)


Nu ska jag göra familjen klar för en till slalomdag :)

/S

Till fjälls..

Bloggar från Vemmis, underbart! :) Hoppas det fina vädret håller i sig hela veckan, längtar såå till imorgon då vi ska ta första turen i Björnrikes backar för i år och Alexanders premiärtur på slalomskidor, det blir spännande! Stackarn hade sån resfeber i förmiddags då vi packade och gjorde oss i ordning för avfärd. Han försökte sabba packningen hela tiden, gnällde hela tiden och var som en svans runt benen på mig å Niklas, dessutom försäkrade han sig flera ggr om att vi alla 4 skulle följa med. Vet inte om han kanske trodde att vi skulle flytta eller nåt, med all den packningen kan man ju iofs tro att det var nåt sånt på gång, hehe.

Det är så härligt att vara här uppe, men man längtar ju hem ändå. Jag är iaf en sån som älskar att vara hemma, så jag längtar alltid hem när jag/vi är borta. Borta bra men hemma bäst stämmer så bra in på mig. Tur är iaf att vi har husvakt, för det känns alltid lite jobbigt att lämna hemmet ensam. Men vi har snälla grannar som tur är! :)

Nu blir det till å sova, intensiv dag väntar imorgon skulle jag tro. Måste hinna plugga lite imorgon också, har inte ens börjat på nästa pm än.. det måste jag ta tag i imorgon men viktigt också att njuuta av morgondagen för jag fyller ju 25 imorgon! :D

/S

Trött

Oj, vilken jobbig dag, men mkt rolig också! Jag har fått en hel del pengar i 25-årspresent och även en stavmixer, en sån där som man kan byta "verktyg" på; visp, mixer mm, en sån med en bunke till, precis vad jag ville ha :) Tack mamma å pappa för den! Å tack till alla er andra, mormor å morfar och svärmor å svärfar, för alla pengar jag fick, det är alltid välkommet :)

Förutom att vi har haft besök och ätit tårta så har vi även packat å packat å diskat å packat å tvättat å packat å städat å packat... ja, jag tror ni förstår principen ;) Vi ska ju nämligen till fjällen imorrn, tjihoo!!

Jag e ju så dålig på att lägga ut bilder här på bloggen, blir ju mest en massa svammel.. men förhoppningsvis så ska jag lägga ut lite bilder från sköna Vemdalen när vi är där.. kanske barnen "in action" i slalombacken :)

Nu blir de till å sova så man orkar upp imorron bitti för att fortsätta packa lite till, hehe.. förstår inte hur mkt grejjer man måste ha med sig.. men jag säger bara så här: 7 dagar i fjällen, det betyder ca 10 tröjor för Alex.. ett litet exempel bara på varför vår bil kommer se ut som en överjäst kanelbulle när vi åker imorgon :)

Go´natt!

/S

Äntligen

Nu är iaf första pm'et med tillhörande muntlig presentation klar! ..så nu är det bara 3 st kvar med deadline för den sista den 28 april.. så vi har lite att göra om man säger så. Men ikväll har jag bara slappat, vikt tvätt och glott på TV. Nu ska jag snart gå och lägga mig, vilket är ovanligt vid den här tiden (22:25) för mig, men är så trött och bara längtar efter att få lägga mig i min sköna säng! :)

Imorrn vankas det tårta igen. Mamma, pappa, svärmor, svärfar, mormor å morfar kommer på besök eftersom det sägs att jag fyller 25 på måndag.. hmm, snart börjar man ju faktiskt närma sig 30.. ;)

/S

PS. Visst har jag väl blivit lite bättre på att uppdatera bloggen på sistone.. eller vad tycker du Johanne? ;) DS.

Dagens inköp

Har småshoppat lite till Alex, lite härliga nya färger på favvokläderna:
Vilmer blingolime
Helge blingolime (bästa byxorna ever!)
Så nu ska Alex bli grön å skön ;)
Blev en liten sak till Matilda oxå, annars brukar det ju ofta vara henne jag shoppar till men den här gången var det Alex tur!
Ett par läckra multirandiga Dixie-strumpor blir nog Matilda glad över! :)

/S

Nu är det jobbigt

Så sjukt mkt i skolan så jag har lust att lägga ner, men jag är inte den som ger upp så det är bara att bryta ihop och komma igen. Ibland önskar jag att jag bara hade ett vanligt jobb med 8 h per dag och sedan LEDIGA kvällar och förhoppningsvis helger. Nu är det plugg 9-21 varje dag som gäller.. å på söndag åker vi till fjällen i 7 dagar, vilket innebär att jag även kommer måsta plugga när vi är där samt borde plugga dubbelt nu.. men känns som att det är svårt att plugga så mkt mer än 12 h/dag.. dubbelt på det.. 24h blir kanske lite svårt att fixa..

Hoppas jag hinner med allt denna kurs, det är en galen kurs det här. 4 pm (på 4-5 sidor/pm) + 4 muntliga redovisningar som dessutom ska presenteras mha power point-bilder, på 4 veckor och 1 dag.. inte lite begärt tycker jag. En väldans tur att vi inte behöver göra någon tenta iaf.. det hade ju bara varit föör mkt.

Nu åter till plugget..

/S

Våryra på blingo

...innebär DUBBEL värdinnerabatt* (200:- + 60:-/beställande gäst) samt sänkta priser på utvalda plagg bl.a. i vårt underbara circuskoncept.
Lukas-pantalongerna ovan samt den fina långärmade Ebba-tröjan är bl.a nedsatta med 20%!
Tyget med circusmönstret (som pantalongerna ovan visar) är helt underbart mjukt och skönt och det finns också som mössa, klänning, t-shirt, barnsjal, blus och body, alla med nedsatta priser hela april!

Fler plagg som är prissänkta under april månad är dessa:

Damlinnet finns också i vitt (S-XL).


Missa inte denna coola tatoo-t-shirt!

/S

*Gäller vid minst 4 beställande gäster, ordinarie värdinnerabatt (100:- + 30:-/beställande gäst) gäller vid färre än fyra beställande gäster.

(Med reservation för slutförsäljning och felskrivningar)

Jag lever..

Jag lever fortfarande men har sjuukt mycket i skolan nu så jag pluggar dygnet runt känns det som, drömmer tom om olika metoder, positivister, dogmatiker, hermeneutiker etc etc.. så det är anledningen till min kassa uppdatering på sistone.

Vill iaf kika in här på bloggen å påpeka att vi redan är inne i april månad (för er som inte hängt med på det ;)) och det är dags att boka din blingovisning om du e sugen på det! Tänk på att inte vänta för länge då det ibland är många som vill boka samma dag/vecka och det då blir svårt för mig att hinna med alla. Du vill väl heller inte riskera att bli utan din favorit, det börjar sina på lagret och toppsäljarna börjar kanske tom ta slut snart.

Så, passa på nu under april att boka in en visning, vi har ju VÅRYRA här på blingo med dubbel värdinnerabatt mm. Kontakta mig om du vill veta mer eller boka en visning. Hoppas vi ses! :)

/S

Aprilskämt

Jag tänkte försöka hitta på ett aprilskämt men jag tycker inte om att lura folk å därför är jag inte heller någe bra på att hitta på såna lur-skämt.. men ni får säkert nog av såna idag ändå, skulle jag tro. :)

Själv har jag fått en monsteruppgift i skolan som innebär att författa ett pm på 4-5 sidor samt redovisa detta muntligt mha power point-bilder.. låter simpelt eller hur ?.. men nu kommer det roliga: vi fick uppgiften igår em och den skall lämnas in på måndag samt redovisas muntligt på tisdag.. så jag citerar min kära vän Johanne: Bye bye påskhelg! Det hela blir ju ännu lite mer intressant eftersom man inte fattar ett dyft av vad vi ska skriva om i pm'et.. suck. Metod-kurs.. säkert en mkt bra kurs.. men lite för mkt flum för min del.

Ja men då skall väl jag plugga vidare då innan jag hämtar kottarna på dagis (vi som skulle vara lediga idag.. men det blev långdag på dagis för dem och hårdplugg för mig istället).

Återkommer förhoppningsvis med lite bilder på söta påsk-kärringar senare.

/S

RSS 2.0