Magsjuka igen

Ja, jag e verkligen inte duktig på att uppdatera bloggen just nu.. Det har varit vattkoppor, feber och en massa kalas och nu har Alex fått magsjuka igen.. suck. Han verkar aldrig få vara frisk. Det måste ju bara vända snart!

Nu är mars snart slut och jag har haft en massa trevliga blingokvällar hos underbara värdinnor, jag hoppas att jag ser er alla någon gång igen! :)

I april har jag fortfarande möjlighet att boka in fler visningar, men det rullar in bokningar för fullt så hör av dig i tid och passa på att boka en visning! Vi erbjuder under april månad DUBBEL värdinnerabatt till alla värdinnor som har minst 4 beställande gäster på sin visning, det kan ge en hel del rabatt! :)

Vi ses!
/S

Våryra!!

Dubbel värdinnerabatt
Vi firar att våren äntligen är här med att ge alla värdinnor dubbel rabatt under april månad. 

200 kr basrabatt (ordinarie rabatt 100 kr) 
60 kr rabatt/beställande gäst (ordinarie rabatt 30 kr) 

Erbjudandet gäller vid visningar med minst 4 beställande gäster. (Under 4 beställande gäster gäller ordinarie värdinnerabatt). 


Prissänkta varor
Under april månad sänker vi priserna på ett antal utvalda varor. Passa på att gå på blingovisning!
Boka in din visning nu, jag börjar redan bli uppbokad i april! :)
Vi hörs!
/S

Ännu en ny vecka..

..har startat. Jag fattar inte vart tiden tar vägen.. känns som att jag säger det varje dag nuförtiden. Det är lite kaos i mitt liv just nu, inte något hemskt kaos, bara sjuukt mkt att göra, tiden räcker inte till just nu och därför har (bl.a) bloggen blivit lidande.. nånting måste man ju tyvärr prioritera bort.

Idag har iaf jag och Johanne färdigställt vår uppsats som det är deadline på imorgon så det känns grymt skönt.
Ikväll hade jag ännu en trevlig blingovisning hos en mkt god vän som jag tyvärr inte heller hinner med å träffa så mkt :( Men ikväll fick jag träffa henne och hennes man å 2 söner :)
Alex är ff hemma från dagis pga sina vattkoppor, på torsdag är det tenta, på fredag fyller Matilda 5 år och på lördag är det barnkalas.. puh, mkt på agendan. Dessutom har jag blivit förkyld och tydligen fått nån lindrig typ av ögonfluss eller nåt, inte sån riktig som barnen brukar ha men jag är lite svullen runt ena ögat.. suck, jag har verkligen inte tid med detta nu.. sjukdomar får jag ta ett annat liv. ;)

Nu sova.

/S

Plugg å vattkoppor

Måste passa på att göra ett inlägg här på bloggen medan jag lägger barnen.. har ju aldrig tid nuförtiden. Vårat grupparbete i skolan går verkligen trögt, vi har bara varit sjuka om vartannat denna kurs. Kursen är 5 veckor och jag tror att minst 2,5 vecka har gått bort pga sjukdomar, vab mm. Blir till att sitta i helgen å råplugga, tyvärr.

I måndags kväll upptäckte jag tre röda prickar på ryggen på Alex.. hmm.. känslan jag fick direkt var: jaha, nu har han fått vattkoppor. Å visst va det så.. tänk att mina känslor alltid har rätt, nästan iaf. Jag brukar känna på mig när det är dags för magsjuka eller annat trevligt och prickar har de ju haft förr men jag bara visste att det var vattkoppor. Men men, det är väl lika bra att göra bort det.. Matilda har ju haft så när Alex blivit frisk nu då så har vi liksom gjort vårt :)

Nu verkar det tyst å lugnt i barnrummet så nu har de nog somnat och det betyder mer plugg för mig..

/S

Värdinnekampanj!

Hej :)

Du har väl inte glömt vår värdinnekampanj som vi har i mars!? Hela mars månad premierar vi våra värdinnor genom att erbjuda dem DUBBEL värdinnerabatt!
Om man på sin visning har minst 4 st beställande gäster så får man förutom 200:- i basrabatt även 60:-/beställande gäst! Ex) Har man 5 beställande gäster får man hela 500:- i rabatt!!
Har man 3 eller färre beställande gäster blir man absolut inte utan rabatt, då gäller den ordinarie rabatten: 100:- i basrabatt + 30:-/beställande gäst, inte fy skam det heller!

Så passa på att boka in din blingovisning nu i mars, månaden går fort och snart är jag fullbokad!
Maila mig på: [email protected] eller ta kontakt med mig via facebook. :)

/S

Bröllopsdag

Födelsedag igår och bröllopsdag idag .. det är mycket för vår familj i mars :)
Idag har jag och Niklas varit gifta i 5 år! Herregud vad tiden går fort, det är helt sanslöst. Men samtidigt som det känns som att det var igår vi träffades så känns det oxå så självklart att det e han å jag.. vi sitter typ ihop på nåt sätt.. vi pratade om det idag.. tänk om vi skulle gå isär, vad konstigt det skulle kännas (förutom hemskt och sorgligt såklart), vi har ju typ alltid varit med varandra.. ända se jag var 14 år. Vi har ju byggt upp ett helt liv och varit med om så mkt tillsammans, både hemska och underbara händelser. Man får hoppas att det är vi för alltid, känns som att vi kompletterar varandra så bra :)

Nu sitter vi proppmätta hemma i soffan efter en underbar middag på Höga Kusten Hotellet, där vi hade vår bröllopsmiddag för 5 år sedan, det har liksom blivit vårt ställe på nåt sätt. De har supergod mat och framför allt en underbart trevlig och serviceminded personal. Rätt så ofta har de oxå uppträdanden av olika slag men något sånt har vi inte lyckats gått på än.. men det ska vi nog ändra på!

Snart blir det lite soffmys med godis å film.. högt ska vi ha på filmen oxå, för vi e barnfria ;)
Matilda å Alex sover hos farmor å farfar inatt, ska bli såå skönt med sovmorgon imorrn.. men nog saknar jag dem allt ändå. :)

/S

Storkille

Jag är numera mamma till en storkille :) Alex fyller 2 år idag och det har vi firat heela dagen. Vi började dagen med en massa presenter i sängen direkt när vi vaknade, sedan frukost o lite fix för att sedan bege oss ner till Drakborgen i Birsta norr om Sundsvall. Där lekte vi några timmar, åt lunch, barnen fick ansiktsmålningar och till sist tog vi en fika innan vi åkte hemåt igen.
Medan Niklas och barnen lekte ute (hoppade i vattenpölarna som helt plötsligt har uppstått på gatan) lagade jag mat och bakade en tårta. Kl. 17.30 kom mina föräldrar på middag och Alex fick några till presenter. Efter middagen blev det såklart tårta med 2 ljus som han var så duktig att blåsa ut :)

Nu ska jag gå och lägga mig efter en otroligt intensiv men underbar dag!
God natt,

/S

Slalomåkning

Idag har jag och Matilda åkt slalom i Vårdkasbacken här hemma i Härnösand. Som sällskap hade vi en dagiskompis till Matilda vars mamma är skidlärare :) Så vi hade ju världens chans att träna på Matildas slalomskills inför fjällenresan! Och gu vad mycket bättre det går när någon annan än mamma och pappa ska lära ut, Matilda lyssnade ju tom på vad Frida sa åt henne ;)
Matilda lärde sig både åka som en katt: "mjaaauu" och göra en "strut" med skidorna för att stanna (ploga). Jag är så stolt mamma! Åkte själv i liften gjorde hon oxå, det har hon aldrig gjort förut.

Farmor och farfar var snälla och kom ner till oss och var barnvakt åt Alex så jag och Matilda kunde åka iväg själva till backen, härligt att få lite ensamtid med ett av barnen :)

På fm, innan slalomåkingen, damsög jag hela huset och städade toaletterna, diskade, tvättade och lite annat. En grannflicka kom och lekte lite med Matilda under tiden.

När vi kommit hem från slalombacken var det bara att åka iväg och hämta Niklas på jobbet, han har blivit sjuk så han gick hem lite tidigare.. Sen kom grannflickorna över igen, den här gången kom de båda två, och lekte. När de såg att vi skulle äta Tacos (och Matilda bjöd dem till bordet direkt, som vanligt.. hehe) så sprang den ena hem och frågade om de fick äta hos oss så då blev vi 2 extra till middagen, men det var bara trevligt! :)

Sammanfattningsvis har detta varit en härlig men fullspäckad söndag.

/S

Härligt härligt!

Nu blir man ju bortskämd med det här underbara vädret efter denna låånga, kalla och mörka vintern. Nog för att jag älskar vintern men jag tycker nog att det har varit lite för lite sol och alldeles föör kallt. Men nu kommer den bästa perioden: Mycket snö kvar och lagom temperatur men framför allt sol sol sol! :)
Perfekt slalomväder, synd bara att mannen jobbar denna helg.. känns lite svårt att dra med sig två små barn själv till slalombacken. Det får bli en annan gång.

Vi åkte iaf skridskor igår, det var jättemysigt! Trots att jag aldrig varit ngt riktigt fan av att åka skridskor (jag hör till de där gnälliga skridskoåkarna som får ont i fötterna på en gång och bara åkte då man blev tvingad i skolan ;) ) så var det så mysigt att åka i solen med barnen. Matilda åkte för första gången, men hon var duktig tycker jag, hon ställde sig upp själv när hon ramlat.. för ramla det gjorde hon några ggr, hehe. Hon åkte mest framåt och höll i mina händer medan jag åkte baklänges. Hon vill ju gärna kunna allting på en gång så lite gnäll blev det allt, men efteråt tyckte hon att det hade varit roligt iaf, å det e ju huvudsaken!
Alex han satt på en bob som min syrra och barnens kusin drog runt på isen, det funkade ju jättebra att ha honom på en bob, så man visste vart man hade honom :)
Det är så perfekt att ha en hockeyplan 50-100(?) m från vår baksida, jag sitter just nu och tittar på några som spelar hockey där nere, härligt!

Nu väntar vi bara på att Alex ska vakna så vi får gå ut i finvädret! Blir väl att åka lite pulka idag. :)

/S

Var smart.. var värdinna i mars! ;)

Vår värdinnekampanj i mars är inte dålig!
Som värdinna för en blingovisning som hålls i mars får man DUBBEL rabatt, vilket alltså betyder 200:- + 60:-/beställande gäst.. istället för 100:- + 30:-/beställande gäst.
Det enda man behöver göra är att ha en visning i mars med minst 4 beställande gäster

Har man t.ex. 5 beställande gäster på sin visning så får man hela 500:- i rabatt!!

Passa på att ha en visning nu i mars så kan du få rejält med rabatt och god möjlighet att fylla på garderoberna med nya fräscha vår- och sommarplagg! :)

/S

Sjukdomarnas tid

Det var inte många på besök hemma hos mig i söndags.. 3 st gäster blev slutresultatet på min blingovisning, hehe.. men det är 3 mer än inga! ;) Många är sjuka och så även vår son nu..
Han var gnällig igår kväll och i morse när vi vaknade va han jättehängig. Han har varit smågnällig hela dagen och somnade snorig och alldeles rödblommig på kinderna så vi blir nog hemma imorgon med.

Jag ska iaf på föreläsning imorgon så det blir mannen som får vabba.. mån och tis förra veckan var han också tvungen att vabba.. usch, det är dyrt med sjuka barn. Annars har man ju lite tur som pluggar för då behöver man ju inte förlora några pengar.. man får bara lite mer att göra nästa dag, hehe.. men det brukar alltid lösa sig.

Å vad jag tycker min lilla bebis-Alex har blivit stor, han fyller ju 2 år om mindre än 2 veckor. Och sen blir Matilda 5(!) år om ca 3,5 vecka. Det är ju så att man blir lite sugen på en till.. tänk en liten bebis. :)
På sistone har jag känt mig ganska nöjd med mina 2 små busar men.. kanske en till ändå.. vi får se.
Matilda pratar dessutom varje dag om att hon vill ha en lillasyster.. men, det är ju lite svårt att "beställa" en lillasyster. Jaja, tiden får utvisa om det blir fler barn eller inte.. men hoppas kan man alltid :)

/S

RSS 2.0