blingovisning

Ännu en trevlig blingovisning läggs till handlingarna. Ett glatt och trevligt gäng, dock bara 5 st men det var en lyckad visning! Alla 4 gäster var nya ansikten för mig och det är ju alltid trevligt att träffa nytt folk :)

Vill påminna om att vi fortfarande har vårt supererbjudande till alla värdinnor som har en visning med minst 4 beställande gäster --> DUBBEL värdinnerabatt (mindre än 4 beställande gäster ger ordinarie värdinnerabatt). Passa på att boka en visning innan april månad är slut så du har chansen att ta del av rabatten!
Ex.) 5 beställande gäster ger 500(!) kronor i rabatt till Dig som värdinna.

Dessutom kan jag även påminna om Våryran som vi har på blingo nu i april: nedsatta priser på utvalda plagg!

Måste också få berätta om jeansen Benny som jag fick hem i ett paket idag:
Såå snygga och underbart mjuka. Trodde de skulle bli stela på Alex då det är en rak modell men ack så fel jag hade. De är verkligen lekvänliga och det kan man inte kalla många jeans, speciellt inte jeans med normal/smal passform. Supermjuka och supersnygga, jag blev mkt positivt överraskad! :)
Jag gillar denna kombination skarpt! Men även utan hängslen och med en racerröd Eddie, istf den vita som på bilden ovan, är en jättecool kombo, speciellt eftersom sömmarna är röda nere på uppviket. :)
Coolt med Moa t-shirt till.
..och så här ser de ut bakifrån.

Beställde ett par i Alex storlek men jag måste bara ha ett par till Matilda också! :D

/S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0