REA

rea!!!


Tisdag den 1 juni startar blingos stora sommarrea. 25-40% rabatt på stora delar av sortimentet. Beställ gärna via mig så slipper du fraktkostnaden på 35:-!

/S


Sex and the city

Såg på nyhetsmorgon i morse att Ronny Svensson, filmrecensenten, sågade Sex and the city 2 totalt. Men jag håller inte med, trots att jag ofta brukar hålla med honom..
Men det är nog för att det är en "tjejfilm", han hajjade nog inte ;) Jag tycker nästan att 2:an var bättre än 1:an, lite lång kanske men det hände mycket mer i denna så jag ger den ¤¤¤¤, fyra solar (istället för 2 mkt svaga som Ronny gav) :) Grattis iaf Ronny på din 50-årsdag!

Ja, jag var alltså på premiären av Sex and the city 2 igår med Malin (grannen) och hennes syrra Sara och en tjej från hennes jobb. Mkt trevligt, det var länge sen jag var på bio, sist såg jag 'Prinsessan och Grodan' (nu i vår tror jag) med Matilda, men det var oxå roligt! Innan dess var det nog 2-3 år sedan jag var på bio.. eller nä, såg Mama Mia på bio oxå med syrran. Jaja, nu blev det rörigt.. men inte så ofta iaf som jag går på bio :)

/S

Fredag o regn

Jahapp, då var det fredag igen, woohoo .. eller!? Nja, har absolut ingen fredagskänsla idag.. brukar inte ha så mkt heller eftersom man typ ALDRIG e ledig när man pluggar, oavsett om det är helg eller inte. Men denna fredag är det extra lite fredagskänsla.. Niklas jobbar helg och på torsdag har vi tenta, sen så hjälper ju regnet till oxå med att förstöra helgkänslorna.. Så imorgon blir det blir till att åka till mamma och pappa så de kan leka med barnen och jag kan plugga lite. På söndag ställer syrran upp och är barnvakt några timmar, tur att man har en familj som ställer upp!

Imorgon är vi bjuden på middag hos vänner där pappan i hushållet är kollega med Niklas. De har nästan lika gamla barn som oss och barnen går även på samma dagis som våra så det ska bli jättreroligt! Trevligt också att bli bjuden på middag, e faktiskt inte så jätteofta vi blir bortbjuden på middag .. men nu så! :)

Vi hörs senare!

/S

Plugghäst

Hej alla vänner!
Jag är mkt dålig på all social kommunikation just nu pga en massa plugg såhär i slutet av terminen. Jag och Johanne (min högra hand) har fullt upp med 2 PM som skall lämnas in samt presenteras muntligt på torsdag och nästföljande torsdag är det dags för terminens sista tenta, så.. fullt upp som sagt.

Glöm dock inte att det är REA nästa vecka på blingo! Skicka din order till mig så fixar jag resten! :)

Vi hörs o ses!

/S

REA

Mellan den 1-7 juni är det REA på blingo! Boka gärna din visning så snart som möjligt då det är så pass få REAdagar. Den 5:e juni är jag bokad men i övrigt kan jag nästan när som helst.

Passa på att fynda härliga blingokläder till bra priser!
Hoppas vi ses!
/S

3 alternativ

Om du e sugen på att ha blingovisning har du nu tre fördelaktiga alternativ:

1) Ha en visning i maj då blingo firar 3 år och erbjuder kalasrabatter till värdinnor och kunder, dvs:


  • 300:- + 30:-/beställande gäst
  • 1 pkt specialdesignade blingoservetter
  • 1 pkt blingomuffinsformar
(Detta erbjudande gäller vid minst 4 beställande gäster, vid färre än 4 beställande gäster gäller ordinarie värdinnerabatt, dvs. 100:- + 30:-/beställande gäst)
  • Alla som handlar för minst 300:- får 1 pkt blingoservetter! (gäller både värdinnor och kunder).
2) Ha en visning mellan 1-7 juni och ta del av vår REA!

3) Boka in en augustivisning av höstkollektionen redan nu och få då 100:- extra boka-tidigt-rabatt!

Jag hoppas vi hörs! :)

/S

blingo är bra

Var på en Lingon & Blåbär-visning idag, trevligt! Men.. förutom att jag (kanske något partisk, men ändå) tycker att våra (läs blingos) kläder är mkt snyggare och lekvänligare så blev jag förvånad över deras sätt att hantera betalningen av kläderna. Värdinnan skall besväras med att ta emot kontanter från alla gäster som beställer något och sedan skall hon betala allt i en klumpsumma till säljare, superbökigt om ni frågar mig och dessutom väldigt 90-tal. Hallå!? Vi kör väl med fakturor nu eller andra alternativ, t.ex. kortbetalning. På så vis slipper ju värdinnan hantera alla pengar som nån sorts mellanhand oxå. Där tycker jag att vi på blingo har en mkt bättre lösning.

Kom dock på att alla kanske inte vet hur enkelt och lättsamt det är att vara värd för en blingovisning och kände att jag kanske ska presentera det så ingen tvekar pga eventuella frågetecknen, så här går det till (kopierat från blingos hemsida):

"Som värdinna för en blingovisning ska du bjuda in 5-8 personer, det faller alltid bort ett par stycken så bjud några fler än du planerat! Gästerna bjuder du enkelt in via vår värdinnesida som du får tillgång till när en säljare registrerat dig som värdinna, eller genom att dela ut inbjudningskort som du får av blingosäljaren.


En av våra säljare kommer hem till dig och presenterar blingo och våra kläder. Du och dina gäster får då möjlighet att känna och se på kläderna ordentligt. Säljaren tar upp beställningar och varorna skickas sedan hem till dig som värd eller direkt hem till dina gäster mot en fraktavgift på 35 kronor.

Som tack för att du är värdinna för en blingovisning får du rabatt på din beställning."


Enkelt va!? :) Som värdinna hos blingo behöver du INTE hantera några pengar eller dylikt, det enda du behöver göra är att hämta ut paketet med kläderna och meddela de som beställt att paketet kommit och att de kan hämta sina kläder hos dig. Resten hänvisar du till säljaren, dvs. mig :)

/S

Renovering

Tänk att det tar sån tid att renovera.. vi ska bara fixa till vår lilla toa på övervåningen som är gissningsvis 3 m2, pytteliten alltså, men det tar tid ändå och dyrt blir det! Alla j*kla kopplingar, rör, lister, fix å fog.. alla bäckar små..
Vi som hittade så billigt kakel, 80 % rabatt på K-RAUTA, toppen tänkte vi. Men det är mkt annat som kostar oxå, inte bara kaklet och klinkerplattorna.

Jag och Alex behöver iaf inte göra så mkt, mest koka kaffe och hålla oss undan ;) Niklas och hans pappa fixar resten och Matilda är hos farmor, så det rullar på bra ändå trots renoveringskaos och slipdamm.

/S

Veckans utvalda

Under maj månad kan du handla utvalda plagg till rabatterat pris. Varje vecka presenterar vi nya produkter under kategorin "Veckans utvalda". Du kan handla varorna både i webshopen och via mig.
Erbjudandet nedan gäller 12-19 maj 2010:
Stina klänning blingolime
Knälång klänning i t-shirtmodell med dragsko i midjan. Tillverkad av 100% certifierad ekologisk bomull. Normal passform. 

190 kr
(ord. pris 250 kr)
Vilmer tröja blingolime
Rymlig tröja med fin snedknäppning i skön interlocktrikå av 100% certifierad ekologisk bomull. Raglanärm och lite svängd nederkant, rymlig passform. 

185 kr
(ord. pris 245 kr)
Maya damomlott kakhi
Superfin omlottröja med långa smala ärmar och långa band att dra två varv runt midjan. Råa kanter med rosa overlocksöm. Skönt gråaktig kakifärg som passar superfint till sommarens alla starka färger! Tillverkad i 100% certifierad ekologisk bomull. 

280 kr
(ord. pris 375 kr)
Kevin kortärmad T kakhi
T-shirt med roligt fisktryck på magen. En rymlig och sval modell som passar heta sommardagar. Tillverkad av 100% certifierad ekologisk bomull. 

145 kr
(ord. pris 195 kr)
Singoalla blus vit
Gullig, kortärmad blus i singoallamodell med fint fjärilsbroderi i glada färger och liten sol broderad bak i nacken. Tillverkad i en tunn och skön bomullsvoile av 100% certifierat ekologisk bomull. Normal i passform. 

295 kr
(ord. pris 395 kr)
Olga babybody ceriserosa
Enfärgad babybody i 100% certifierad ekologisk bomullsribb. Raglanärm, fIna flatlocksömmar tryckknapp i halsringning och i grenen. 

165 kr
(ord. pris 220 kr)
Ture mössa mellanblå
Mössa med tryck mitt fram i dubbelt lager tyg. Välj storlek efter huvudmått! Tillverkad av 100% certifierad ekologisk bomull. 

95 kr
(ord. pris 125 kr)
Harry kortärmad T gräsgrön
Skön bas-t i 100% certifierad ekologisk bomullsribb. Smal/normal passform. 

130 kr
(ord. pris 170 kr)

Om du inte redan har ett kundnummer, kontakta mig så ordnar jag det. Då kan du antingen beställa direkt via mig eller i webshopen.

/S

Jag fattar inte!?

Idag orkar jag inte blogga mer än att jag vill sända alla mina tankar till de stackars anhöriga som fått genomlida detta hemska och totalt obegripliga som hände i Härnösand igår kväll. Trippelmord!? Helt j*vla sinnessjukt, jag pallar inte att tänka på det men kan tyvärr inte sluta heller. Ont i magen och sån obehagskänsla i hela kroppen. Dessutom har det surrat en helikopter runt över stan på em som påminde en om vad som hänt.

Återigen, vill sända mina tankar och all kraft till de som på nåt sätt skall försöka gå vidare, jag tänker framför allt på mamman/frun till de 2 mördade barnen och mannen.. Jag finner inga ord, kan bara säga att jag tänker på er alla.

Vila i frid.

/S

Maj

Tiden rullar på och vips så kommer maj månad vara slut.. så glöm inte att boka din kalasvisning i maj, du vill väl inte missa kalas-värdinnerabatten?

Har du visning i maj med minst 4 beställande gäster så får du 300:- + 30:-/beställande gäst! Dessutom får du ett paket specialdesignade blingoservetter samt 1 pkt specialdesignade muffinsformar, de är verkligen superfina, se nedan:

Snygga formar i rosa och grönt, somrigt o fint! :)

Ta chansen att få del av detta underbara erbjudande! Boka visning med mig innan maj är slut! :)

/S

Veckans utvalda

Under maj månad kan du handla utvalda plagg till rabatterat pris. Varje vecka presenterar vi nya produkter under kategorin "Veckans utvalda". Du kan handla varorna både i webshopen och via mig.
Erbjudandet nedan gäller den 6-13 maj 2010:
Kevin kortärmad T ljusorange
T-shirt i en riktigt somrig orange med roligt fisktryck på magen. En rymlig och sval modell som passar heta sommardagar. Tillverkad av 100% certifierad ekologisk bomull. 

145 kr
(ord. pris 195 kr)
Isa linne turkosblå
Svalt och somrigt linne att vara fin i eller ha på stranden. Tunna axelband och fin brottarrygg, lite rynk framtill. Härligt turkos med fin fjäril tryckt upptill på ryggen. Normal passform. Tillverkad av 100% certifierad ekologisk bomull. 

130 kr
(ord. pris 175 kr)
Lukas pantalonger mellanblå
Skönaste pantalongerna/långkalsongerna i 100% 
certifierad ekologisk bomullsribb. Muddar nedtill och 
fIna flatlocksömmar. 

145 kr
(ord. pris 190 kr)
Mona kortärmad dam T antracitgrå
T-shirt med fjärilsärm och litet tryck på ärmen. Tillverkad av 100% certifierad ekologisk bomull. Normal passform. 

220 kr
(ord. pris 290 kr)
Olga babybody blingolime
Babybody i 100% certifierad ekologisk bomull. Raglanärm, fina flatlocksömmar tryckknappar i halsringning och i gren. 

190 kr
(ord. pris 245 kr)
Ture mössa ceriserosa
Mössa med tryck mitt fram i dubbelt lager tyg. Välj storlek efter huvudmått! Tillverkad av 100% certifierad ekologisk bomull. 

95 kr
(ord. pris 125 kr)
Kevin kortärmad T antracitgrå
T-shirt med tryck på bröstet. Tillverkad av 100% certifierad ekologisk bomull. Normal/rymlig passform. 

170 kr
(ord. pris 225 kr)
Ivar shorts blingolime
Långa shorts i mjuk interlocktrikå tillverkad av 100% certifierad ekologisk bomull. Dragsko i midjan. Normal passform. 

145 kr
(ord. pris 195 kr)

Missa inte att beställa din favorit, de går åt fort! :)

/S

Bilder från blingokalaset

Här kommer de utlovade bilderna från förr-gårdagens blingokalas:

Tårta är givet på kalas! :)

Chokladmuffins med gröna blingo-b:n av kristyr i fina blingomuffinformar .. mums!

Barnen blingoklädda kvällen till ära .. Matilda (som vanligt :)) i favoritklänningen Wilma och Alexander i blingolime-shortsen Ivar och Harry mellanblå t-shirt samt matchande Dixie-strumpor!

Sötaste Oliwia (favoritgrannarna) blingoklädd i höstens Helge puffbyxa, blingorosa! :)

Tårtan gick hem hos barnen..

.. och papporna! :)

"Där!" .. vilket betyder "en sån vill jag ha" på 2-års-språk ;)

Trots få gäster så var det en lyckad och supertrevlig kväll, jag är mkt nöjd! :)

/S

Ensam hemma med lillhjärtat!

Hade en superhärlig dag och kväll igår. Matilda åkte med mormor hem till mormor och morfar vid 14-tiden och trots att jag har saknat henne mkt ända sedan hon åkte så är det ju mysigt att få ha bara ett barn ibland och kunna ägna all energi till det, i det här fallet Alexander.

Med alla aktiviteter som var igår hann inte Alex sova ngt på dagen (vilket han i vanliga fall alltid gör efter lunch) så han var väldigt trött på em. Vid 17.10 skjutsade vi Niklas till stan där han och hans kollegor skulle börja sin tipsrunda för att sedan käka och gå ut å festa.

Så, väl hemma igen lekte Alex en liten stund men sedan var det bara ohållbart att tvinga honom vara vaken.. Jag lyckades hålla honom vaken till ca 18.30 :) Sedan fick jag en låååång kväll för mig själv! Jag ägde TV-dosan hela kvällen så det blev bara "kärring"-program; Desperate Housewives, Greys Anatomy, Cougar Town och slutligen Sex and the city-filmen :) Vid tolv gick jag å la mig och gosade med Alex i dubbelsängen, han fick sova där med mig åsså fick Niklas sova i Alex rum eftersom han luktar öl, blä ;)

Niklas sover ff så jag får fortsätta rå om Alex själv ett tag till. Matilda ska på kalas idag hos min mamma å pappas granne men sen hoppas jag att vi får hem lillprinsessan, saknar henne ju! Mamma erbjöd henne att stanna en natt till så vi får se vad Matilda väljer. Hon har det nog ganska skönt hos mormor och morfar utan lillebror :)

Senare idag kommer bilderna från vårt blingokalas, håll ut! ;)

/S

Tack för en trevlig kväll!

Ikväll har vi haft blingokalas här hemma :) Och med kalas kommer tårta, en blingotårta! Men bilder får ni vänta på. All energi är helt slut, framför allt hos Niklas (som i vanlig ordning fått agera lekfarbror hela kvällen :) ) som isf skulle behövt hjälpa mig med bilderna eftersom jag använde hans monsterkamera ;)

Av ca 80 inbjudna kom 5 tappra till mitt blingokalas.. hehe, dålig respons där. Men det gör inget för det var 5 supertrevliga gäster (varav 2 grannar :) )som är tidigare kunder/värdinnor, så kvällen har varit supertrevlig och det var ju tur att jag inte behövde göra tårta till 80 personer ;)

/S

kalas!

Glöm inte bort blingokalaset hos mig imorgon, torsdag! Om du inte redan svarat på inbjudan eller om du inte fått nån så meddela mig om du vill komma, alla är hjärtligt välkomna! :)

Jag kommer att ha ett litet mini-öppethus, så det är bara att komma förbi mellan 18.00-20.00, kom när det passar dig! Eller så lämnar du bara en beställning till min mail: [email protected], så har du chans att vinna värdinnerabatterna (+ ev. gåvor) som jag tänker lotta ut under kvällen. Kolla in kläderna på blingo.se.

Jag hoppas vi ses imorgon! :)

/S

Regn o feber..

Dagen började med regn och verkar även avslutas med regn, men tur att det var soligt och fint större delen av dagen iaf :)

Vid middagen tyckte vi Matilda såg så hängig och rödblommig ut och mycket riktigt så hade hon 38 grader feber. Stackarn.. hon var helt slut och somnade vid halv sju. Nu återstår det bara att se om Alexander också blir sjuk, vilket fall som helst så blir de ju hemma från dagis imorgon och förmodligen torsdag också.. Hoppas de blir frisk till helgen iaf, då ska Matilda gå på kalas och kanske sova hos mormor och morfar, det ser hon fram emot. :)

Nu ska jag läsa lite om Strategisk ledning och sen slappa i soffan innan sängdags..

/S

PS. Glöm inte blingokalaset hos mig på torsdag kl. 18.00-20.00! DS.

Välkommen på blingokalas!



Öppet hus torsdag den 6:e maj mellan 18.00-20.00 hemma hos oss på Hagagatan. Vi bjuder på lite smått och gott medan ni tittar på de underbara ekologiska blingokläderna i vårens kollektion.

Värdinnerabatterna kommer lottas ut till någon av gästerna och de är beroende av hur många som lägger beställningar under kvällen så det kan bli mycket rabatt :). blingo har även fler spännande erbjudanden nu i maj så missa inte dem!

Om du inte kan komma är du ändå välkommen att lägga en beställning och är på så vis också med i utlottningen av rabatterna!

Hör av dig senast onsdag 5/5 om du kan komma eller inte, så jag vet hur många vi blir. Ta gärna med en vän eller två!

Vi hörs! :)

Mer bilder

Nu har kottarna somnat och vi har röjt lite här hemma så nu finns det lite tid över till bloggande.

Matilda i Isa barnlinne o Malin kjol, hennes egna kombination.. superfint om ni frågar mig! :)
Alex i ljusorange Kevin-t-shirt och Tiago shorts, båda från blingo islands-konceptet.
Matilda i sin absoluta favoritklänning Wilma från konceptet Rockabilly, den har ni sett förr men hon ville visa den (läs prova de och få ha den på sig en stund) igen :)
Alex i sin Sigge munkjacka och Doris puffbyxor, mkt snyggt! Notera att han håller samma pose som syrran sin.. nästan iaf ;)
Taskig kvalitet på bilden, lite mkt motljus.. men det är iaf Matilda i sin Wilmaklänning, igen :) och Alex i Benny jeans och racerröd Eddie farfarströja, skitcoola rockabillybarn! :D
Åsså jag då.. hehe, jag skulle visa min fina Sanna damtunika men det blev lite väl mkt närbild för det ;) Nästa gång får vi se till att ha fotosession när mannen är hemma så får han fota oss :)

Det var allt för denna gång, håll tillgodo!

/S

Bilder

Tjihooo .. här kommer de utlovade bilderna:

Som vanligt är det mest Matilda som tycker det är roligt med photosession :) Här är hon klädd i Ilse trekvarts-byxa samt Singoalla blus.
Till Ilse-byxorna kan man även ha Sofia lång t-shirt som Matilda har på denna bild. För övrigt ser det ut som att hon åker surfingbräda eller nåt.. hon kanske vill få rätta sommarkänslan ;)
Till denna snygga pose har hon valt Kevin solgul t-shirt till, mkt snyggt det oxå, t-shirten har en matchande cerisrosa kontrastsöm längst ner som man kan se om man tittar noga.
Till sist denna något suddiga bild (och väldigt konstig min på modellen ;)) där hon matchar Ottilia blus circus med samma byxa igen; Ilse trekvartsbyxa cerisrosa.

Tyvärr har jag nu en son som gör allt för att få uppmärksamhet, inklusive välta köksstolar och hacka sönder köksbordet så.. tyvärr, detta är alla bilder jag hinner lägga ut just nu.. men jag har fler, stay tuned!

/S

Nyinstallerad dator

Nu har min kära man installerat om min "miniräknare" som han så fint kallar min minilaptop :) Så nu funkar den lite bättre iaf, men de e ju inget monster så den småhänger sig rätt ofta.
Men.. det jag vill få fram är att nu ska jag lägga in bilder på barnen i blingokläder som jag utlovat så länge.. eller inte nu men imorgon :)

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan å titta på teven, sen sova. Är sjukt trött, har varit i farten hela dagen, Niklas jobbar helg så jag har vilddjuren under endast mina vingar, men det är härligt, jag har underbara barn!

/S

RSS 2.0