Dagisavslutning

Lovade ju lite bilder från dagisavslutningen.. och här kommer de, om än 1 vecka och 1 dag senare.. :)
Självklart glömde vi systemkameran hemma i all stress så korten är tagna med min iPhone, därav inte så bra kvalitet.. den klarar inte riktigt av motljuset.

Här är hela gänget samlat. Barnen och fröknarna på avdelningen Stjärnan, Tullportens förskola. :)
Alex sitter ned på scenen och Matilda står längst till höger i bild.

Hmm.. medan jag sitter här och försöker lägga in bilder så hänger sig datorn hela tiden så nu orkar jag inge mer. Det blir bara en bild gott folk. En ny dator MÅSTE iaf införskaffas för denna lär snart vara både blå och gul (om den vore en människa iaf..)

Nu sova.
/S

Hemma med sjuk Alex

Ja, barnen brukar ju bli sjuka då de går på ledighet men den här gången föll Alex på mållinjen. Han kom in till vår säng inatt och var supervarm. Tog tempern på honom i morse: 38,9 grader feber. 3 dagar kvar på dagis innan sommarlovet .. de skulle gå mån, tis, ons och sen vara lediga i 7,5 vecka :) Jag som hade tänkt plugga järnet nu sista tre dagarna för att göra bort det mesta innan barnen och Niklas blev lediga, men nu blev det lite ändrade planer.. såsom det ofta blir när barn är inblandade..

Jag ska ändå försöka se det positiva i detta. Det är rätt mysigt att vara hemma med bara ett barn, dessutom en Alex på halvfart, hehe.. han e lite lugnare än vanligt när han har feber ;) Så nu finns det mer önskan om mys och sitta i knä från hans sida :) Matilda och Niklas rymde nämligen fältet imorse, roligare för dem och lugnare för oss!

Nu ska jag kurera min lillälskling .. blir väl lite välling och sömn för honom snart, så kanske han piggar på sig och åtminstone kan gå på dagis på onsdag (förhoppningsvis tisdag oxå!).

/S

bloggen

Under sommaren kommer min blogg mest handla om min familj och alla händelser kring familjelivet. blingo får återigen dominera som bloggämne till hösten då en ny säsong drar igång! :)

/S

Sol

Äntligen en vacker dag.. varit lite trista gråa dagar ett tag nu. Solen väljer en perfekt dag att visa sig på, idag har vi nämligen avslutning på dagis! Det ska bli så mysigt. Det är alltid trevligt att få vara med på nånting på dagis, man ser ju aldrig vad de gör på dagarna annars. Niklas har dessutom fått ledigt efter lunch så vi kan gå båda två! Återkommer senare med bilder! :)

/S

Utförsäljning!!

Missa inte detta, nu har du verkligen chansen att göra sommarens klipp!


Nu tömmer vi lagret för att få plats med vår superfina höst/vinterkollektion! Passa på att fylla på garderoben med sköna sommarplagg inför semestern. Surfa in på www.blingo.se och kolla in vår stora sommarutförsäljning! :)

/S

Tack alla gamla och nya kunder!

Nu är denna hemförsäljningssäsong över och jag tar sommarledigt från blingo (men finns självklart alltid tillgänglig på mailen: sofia.janzon@blingo.se). Så nu vill jag tacka alla gamla och nya kunder för denna säsong och jag hoppas verkligen att vi ses i höst när en ny säsong drar igång igen med många nya härliga ekoplagg! :)

Min bästa kund denna säsong är Jeanette Hellgren! Jag vill tacka dig så mycket och som tack kommer du få ett paket blingoservetter och ett paket muffinsformar av mig! :)Min andra bästa kund denna säsong är Maria Ericsson! Stort tack även till dig, du kommer få ett paket blingoservetter av mig på posten! :)

Glöm inte att du fortfarande kan beställa kläder på www.blingo.se, passa på nu under REAn! :)

Glad sommar alla blingosar!

Kramar från mig :)

Boka-tidigt-rabatt!

Missa inte den extra hundringen du får i rabatt om du bokar din höstvisning redan nu! Det innebär att du får 200:- i basrabatt samt 30:-/beställande gäst!


Den 19 augusti släpper vi höst/vinterkollektionen 2010! :)

/S

REAn fortsätter på webben

Vill du beställa kläder på REAn så är det inte försent än. Du kan fortfarande beställa i webshopen! Logga in med dina användaruppgifter. Har du glömt ditt lösenord så finns det en knapp där att trycka på och då får du dina uppgifter till din mailadress. Har du glömt både användarnamn och lösenord så kontakta mig så kan jag hjälpa dig! :)

/S

Sista REAdagen!

Passa på att beställa fina kläder från blingo idag, sista REA-dagen.
Maila mig din order: sofia.janzon@blingo.se
Missa inte detta!

/S

Sommarlov, REA och boka-tidigt-rabatt

Hej alla vänner!

Var ett tag sen jag skrev nu igen.. men det har varit SÅ mkt på sistone så jag har inte ens kunnat komma på vad jag skulle ha skrivit i bloggen om jag nu hade haft tid att gå in på den..

Men nu har jag sommarlov! :D Vilket iofs innebär mer plugg, 2 sommarkurser ska jag ta mig igenom, men det ska nog gå bra, jag e ju rätt van att plugga :)

Imorgon är det sista dagen på blingos REA så passa på att beställa dina favoritplagg till bra rabatterat pris! maila mig: sofia.janzon@blingo.se

Glöm heller inte bort att boka in din höstvisning med mig redan nu så får du 100:- extra i värdinnerabatt, förutom de vanliga 100:- + 30:-/beställande gäst! Missa inte det!

Ha en skön lördagskväll! Själv ska jag lata mig i soffan en stund till innan jag går och lägger mig för att sova.

/S

REA


Jag fortsätter att påminna om blingos REA som pågår just nu! Tänk på att plaggen tar slut snabbt nu när rean är igång, så maila din beställning redan idag till mig på sofia.janzon@blingo.se :)

Vi har beställt en hel hög med blingokläder hit hem, så härligt, jag älskar verkligen blingos kläder!
Denna gång blev det rätt mkt basplagg, Matilda som gillar rosa fick alla basplagg som finns i cerisrosa.
Dessutom fick hon nya snygga leggings och matchande strumpor!
Alex fick lite grönt och blått och rött :) Blev även några circusplagg, de är ju så söta och lekfulla:
Och ett par antracitgrå pantalonger till Matilda:
Härliga kläder till härliga barn! :D

/S

RSS 2.0